Rock för hela familjen på Rockbibblan 7 mars 2012

Onsdagen den 7 mars anordnades Rockbibblan på Edsbyns bibliotek. Det var en rockig dag för hela familjen! Dagen inleddes med högläsning ur rockbarnboken "Jacks Rockiga resa" för en hel pluton av lystrande barn. Under dagen kunde de pyssla med att designa egna trumpinnar, måla hårdrocksbilder och klä sig i tuff hårdrocksstil.

Edsbygitarristen Per Baggström med sin 3-åriga son Willy (se bild), visade hur man klär sig och poserar ā la hårdrock! På plats fanns en rockig tipsrunda där förstapriserna var signerade exemplar av "Jacks rockiga resa" av författarinnan  Therés Stephansdotter Björk.

Barnen fick även prova att spela instrument och känna den härliga känslan av att få delta i ett rockband! Här är det Emma Uddas med barn. Mattias Öhlund och Johan Holm instruerade barnen som eldade på så gott de kunde med häftiga riff och dundrande trummor. Nog fanns det många lovande rockstjärnor kan jag lova!

Under denna rockfyllda eftermiddag strömmade det in drygt 30 rockande barn, som bådar gott för en utveckling av detta evenemang!
Rockbibblan har främjat en ny generation rockare i bygden!

 

Copyright (c) text & foto Richard Follstedt 2012