Ulf "Flu" Davidsson

Senast uppdaterad: 2003-11-17

"Flu" om "Flu"

Är född i byn Loos i november 1957.

Musiken har jag alltid haft i blodet då släkten på mammas sida är otroligt musikalisk. Speciellt mormor som kunde hantera vilket instrument som hon än hade i händerna.

Jag flyttade till Edsbyn i början på 60-talet och har varit bygden trogen hela sedan dess. 

I år så har jag återigen kommit igång med det musikaliska. Vilket jag trivs förbaskat bra med. Speciellt med "follan" och Åke. 

Jag är lite dålig på att komma igång och behöver spark i röven för att det skall hända nåt. Rätt så inåtriktad, men när jag väl släpper loss så finns det nästa inga gränser. Går jag in för något så gör jag det otrolig entusiasm. Nästan totalt hängiven.

 

Åke Om "Flu"

"Flu" är den där kompisen som alla önskar sig. Han är trofastheten personifierad och en kille man kan lita på i alla väder. Känns speciellt skönt när man står på en scen och spelar då man ju är speciellt beroende av varandra. Han rockar dessutom lika "fett" på basen idag som för 25-år sedan även om han har lite mindre hår numera. Men visst är han fortfarande snyggast tjejer?

Follan Om "Flu"

Flu är en helyllekille som med själ och hjärta går in för det han gör. Hanterar basen störtskönt och vill verkligen höras. Flu är tryggheten själv och är först till våra träningar. Genomför det han bestämt sig för. Det är hårdrock som gäller!

Flu idag.